woensdag 22 maart 2023

Liefde, Rijkdom en Succes

Liefde, Rijkdom en Succes

Een vrouw kwam uit haar huis en zag 3 oude mannen met lange witte baard in haar voortuin zitten. Zij herkende hen niet. Ze zei "ik denk niet dat ik u ken, maar u lijkt wel erg hongerig. Komt u alstublieft naar binnen om wat te eten." Is uw man wel thuis?", vroegen de oude mannen. "Neen", antwoordde de vrouw. "Hij is niet thuis." "Dan kunnen wij niet binnenkomen", antwoordden de oude mannen.

In de avond toen haar echtgenoot thuis kwam, vertelde de vrouw hem wat er gebeurd was. "Ga ze vertellen dat ik al thuis ben en dat ik ze uitnodig naar binnen te komen", zei de man. De vrouw ging naar buiten en nodigde de mannen uit. "Maar wij gaan nooit samen in één huis", antwoordden de mannen. "Waarom niet?" vroeg de vrouw. Eén van de oude mannen verklaarde: "Zijn naam is Rijkdom", terwijl hij naar één van de mannen wees. Naar de andere man wijzend zei hij "En hij is Succes en ik ben Liefde." Toen voegde hij toe, "Ga nu naar binnen en bespreek met uw echtgenoot wie hij wilt uitnodigen."

De vrouw ging naar binnen en vertelde haar echtgenoot wat er gezegd was. Haar echtgenoot was verheugd. "Wat leuk!!", zei hij. "Als dat het geval is, nodig ik Rijkdom uit. Laat hem binnenkomen en ons huis met rijkdom vullen!" Zijn vrouw ging echter niet akkoord. "Mijn lieverd, waarom nodigen wij niet Succes uit?" Hun schoondochter luisterde van de andere hoek van het huis. Zij deed haar eigen suggestie: "Zou het niet beter zijn om Liefde uit te nodigen? Ons huis zal dan gevuld worden met liefde!" "Laten we de raad van onze schoondochter opvolgen," zei de echtgenoot aan zijn vrouw. "Ga en nodig Liefde uit om onze gast te zijn."

De vrouw ging naar buiten en vroeg de 3 oude mannen, "Wie van u is Liefde? Komt u alstublieft naar binnen en wees onze gast.” Liefde stond op en liep het huis binnen. Andere twee mannen stonden ook op en liepen Liefde achterna. Verrast, vroeg de dame aan Rijkdom en Succes: "Ik nodigde slechts Liefde uit, waarom bent u ook binnengekomen?" De oude mensen antwoordden samen: "Als u Rijkdom of Succes had uitgenodigd, zouden de andere twee buiten zijn gebleven, maar aangezien u Liefde uitnodigde, kwamen wij ook mee. Overal waar hij naar toe gaat, gaan wij ook naar toe. Waar er Liefde is, vindt u ook Rijkdom en Succes!!!!!!

 

Nieuws

Sansaar.nl en Suvidha Radio maken met diep leedwezen bekend dat van ons is heengegaan op 31 oktober, onze zeer gewaardeerde en bij onze luisteraars zeer geliefde medewerker / nieuwslezer, de heer M...

Stichting Shri Jai Hanuman Flevoland nodigt u uit voor de viering van Diewaalie (Diwali / Divali) op zaterdag 22 oktober 2022.

...

De internationaal vooraanstaande Satguru Paramahamsa Sri Swami Vishwananda komt naar Nederland.

...