woensdag 22 maart 2023

Nieuwslezer / medewerker M. Sharief Ishaak heeft ons verlaten

Nieuwslezer / medewerker M. Sharief Ishaak heeft ons verlaten

Sansaar.nl en Suvidha Radio maken met diep leedwezen bekend dat van ons is heengegaan op 31 oktober, onze zeer gewaardeerde en bij onze luisteraars zeer geliefde medewerker / nieuwslezer, de heer Mohammed Sharief Ishaak. Hij heeft de gezegende leeftijd van 84 jaar bereikt.

Mede namens onze luisteraars wensen wij zijn ziel rust en vrede toe 🕉️, condoleren wij de nabestaanden ☪️ en wensen wij sterkte toe aan familie en vrienden.

Bhaai Mohammad Sharief Ishaak was jarenlang nieuwslezer bij diverse Surinaams Hindoestaanse radiostations. Hij las het nieuws in het Hindi / Urdu en sloot elke uitzending af met een "latifa" (mop). Velen luisterden naar zijn nieuws mede wegens zijn mop.
Ook was hij populair als zanger van eigen geschreven liederen. Deze worden nog steeds onder andere via YouTube beluisterd. Ook tijdens zijn zangoptredens maakte hij het publiek aan het lachen met zijn bijzondere moppen.

Bhaai Mohammad Sharief Ishaak heeft in zijn leven vele onderscheidingen ontvangen en is hij ook geridderd door het Koninklijk huis.

Helaas is bhaai Mohammad Sharief Ishaak vandaag aan het einde van zijn leven gekomen door hartfalen. Daarmee hebben we een zeer bijzonder gewaardeerd en geliefd persoon verloren.